Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 250 g Milch
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 475 g Zopfmehl
- 50 g Butter, weich
- 1 Ei
- 30 g Zucker
- 1 ¼ TL Salz
Kompott
- 400 g Kirschen, entsteint, tiefgekühlt, aufgetaut
- 50 g Zucker
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Zimt
Guss
- 300 g Milch
- 100 g Vollrahm
- 30 g Butter
- 1 EL Puderzucker zum bestäuben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3084 kJ / 734 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 112 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Linzer-Spitzbuben
3h 15min
Knöpfli
50 min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1h 20min
Zimt-Nuss-Schnecken
2 Std. 10 Min
Spitzbueben
1hod. 40min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55min
Russenzopf mit Cranberries
3 Std.
Apfelküchlein
45 min
6-Strang-Butterzopf
2h 35min
Berner Zopf
1 godz. 45 min