Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g Kefir
- 80 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Öl
- 1 Ei
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 50 g Rosinen
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Mandeln, gehobelt, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 39 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Oster-Challah-Nest mit Sesam und Ei
2u. 5min
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 Std.
Rumänische Frischkäsewecken
2hod.
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2hod.
Süßes Brot mit Konfitüre
9 Std.
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17 godz.
Osternest
2hod.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 λεπτ.
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50 min
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2hod.
Kreppel
1hod.
Buttermilch-Weckchen
1ωρ. 30 λεπτ.