Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 pés de salsa
- 1 chalota
- 400 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
- 40 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta
- ½ lima, só o sumo
- 100 g melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
- 100 g salada mista
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 664.4 kJ / 158.8 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 279.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de mexilhão, salmão e vieiras
1 godz. 50 min
Risoto de corvina e amêijoa
50min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1j 10 menit
Risoto de lagostins
50min
Risoto de frutos do mar
Değerlendirme yok
Salmão com funcho e salada de maçã
1h 20min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2h 15min
Embrulhos de acelga com fiambre e arroz
1h
Sopa fria de alperce, pepino e hortelã
10 min.
Tiramisù
5 Std. 20 Min
Minestrone
45 min
Pisco Sour
10 min.