Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
-
2
cucharadas de coñac
veya 2 cucharadas de brandy - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 10 g de zumo de limón
- cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 857 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 Min
Foie de pato
33 godz.
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1u.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Bechamel
15 Min
Terrinas de foie trufado
74 godz.
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1u. 10min
Canelones de confit de pato
1u.
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Salsa bechamel (Espesar)
15 Min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 Min
Lemon curd (Espesar)
20min