Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
-
2
cucharadas de coñac
veya 2 cucharadas de brandy - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 10 g de zumo de limón
- cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 857 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 Min
Helado de pimientos del piquillo confitados con ajoblanco
4h 15min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 Min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1 Std. 50 Min
Mantequilla Café de París
10 Min
Foie de pato
33小时
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Terrinas de foie trufado
74h
Salsa bechamel (Espesar)
15 Min