Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Basmati-Reis, weiß
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 150 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Karotten, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- 3 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 100 g Ajvar, mittelscharf
- 700 g Wasser
- 80 g Erbsen, tiefgekühlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 259 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulaschsuppe (XXL)
2u.
Mediterraner Tomatenreis
40min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
50min
Lasagne
1h 45min
Erdäpfelsalat
1h
Chili con Carne (XXL)
50min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
45min
Tomatensauce (Grundrezept)
1h
One Pot Penne all`arrabbiata
30min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1h 15min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40min