Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 400 g di pomodori pelati a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di mortadella a fette
- 200 g di scamorza a cubetti
- 1 cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 61.7 g
- Yağ
- 20.3 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Focaccia alle olive
2 godz.
Fagotto napoletano
2h 15min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Panini basilico e pomodori secchi
3 godz. 15 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia pugliese
1h 10min