Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 400 g di pomodori pelati a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di mortadella a fette
- 200 g di scamorza a cubetti
- 1 cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 61.7 g
- Yağ
- 20.3 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3hod. 45min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Focaccia di patate
2h 50min
Sfogliata ai funghi
1 Std. 40 Min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min