Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Para rebozar
- 200 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de paprika
- 1 cdita de ajo en polvo
- ½ cdita de curry en polvo
- ½ cdita de pimienta de cayena molida
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cdita de eneldo, seco
Para macerar
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cda de paprika dulce
- 1 cda de tomillo seco
- 1 cda de mejorana seca
- 1 cda de estragón seco
- 1 cda de eneldo, seco
- 1 cdita de curry en polvo
- 1 cda de sal
- 2 pizcas de pimienta molida
- 220 g de harina de trigo
- 110 g de fécula de maíz
- 360 g de agua
- 700 g de tiras de pechuga de pollo
Para freír
- 500 g de aceite vegetal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Karbonhidrat
- 64.4 g
- Yağ
- 41.3 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 221.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastes hidalguenses
1 Std. 50 Min
Champurrado del puesto de tamales
15 Min
Cerdo con chilacayotes en pipián
55 min
Adobo básico
30min
Pambazos CDMX
2 Std. 30 Min
Pierna adobada navideña
1h 45min
Mochi ice cream
1 Std.
Birria
1 Std.
Gordita de chicharrón
30min
Carnitas
50min
Quesadillas de chicharrón prensado
30min
Gorditas de chicharrón
2h