Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Para rebozar
- 200 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de paprika
- 1 cdita de ajo en polvo
- ½ cdita de curry en polvo
- ½ cdita de pimienta de cayena molida
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cdita de eneldo, seco
Para macerar
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cda de paprika dulce
- 1 cda de tomillo seco
- 1 cda de mejorana seca
- 1 cda de estragón seco
- 1 cda de eneldo, seco
- 1 cdita de curry en polvo
- 1 cda de sal
- 2 pizcas de pimienta molida
- 220 g de harina de trigo
- 110 g de fécula de maíz
- 360 g de agua
- 700 g de tiras de pechuga de pollo
Para freír
- 500 g de aceite vegetal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3130 kJ / 748 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Karbonhidrat
- 64.4 g
- Yağ
- 41.3 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 221.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo con mole almendrado
2小时
Cochito
50 分钟
Adobo con carne
50 分钟
Pollo jamaiquino
1小时 15 分钟
Pierna adobada navideña
1h 45min
Entomatado de cerdo
1h
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1h
Corona de costillas de cerdo con aderezo de quesos
3h
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Buñuelos de viento
1h
Costillas de cerdo agridulces
40min
Roles de canela
2h 30min