Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
Teig
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch, Blättchen abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten
- 130 g Wasser
- 100 g Milch
- 1 TL Zucker
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 500 g Weizenmehl
- 40 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Eier
- 6 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- 1 EL Olivenöl, zum Einfetten
- 2 EL Semmelbrösel, zum Bestreuen
- 50 g rotes Pesto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 235 mg
Alternatif tarifler
Gotl-Zopf
2h 15 min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2hod.
Käse-Sesam-Cracker
45 min
Garten Focaccia
2 Std. 10 Min
Zuccini-Minz-Suppe und Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln (XXL)
1hod. 20min
Pizzablume
2hod.
Türkisches Fladenbrot
1h 50min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1 godz.
Knuspersticks mit Speck und Käse
35min
Focaccia Blumenwiese
1h 40min
Gefüllter Pizzabällchen-Käsekranz
2hod. 30min
Apfelbrot mit Dörrfrüchten
4h