Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Pfirsiche, reif, fest, entsteint, geviertelt
- 500 g Gelierzucker 3:1
- 1 Limette, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Prosecco
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 10 g Orangenlikör (z.B. Cointreau)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2212 kJ / 522 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aprikosen-Konfitüre
30min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 Min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2u. 20min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
25 Min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 Min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 Std. 40 Min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 Min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20 Min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min
Blutorangen-Mango-Marmelade
25 Min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 Min