Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 2 large eggs
Chocolate Pudding Filling
-
5 ½
oz Valrhona chocolate, dark chocolate 70% (see Tip)
veya 5 ½ oz dark chocolate 70%, high quality chips or chunks - 7 oz whole milk
- 1 ½ oz sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 2 egg yolks, from large eggs
- 2 oz unsalted butter, in pieces
Caramel Filling
- 5 ½ oz sugar
- 4 ½ oz unsalted butter, cold in 1 cube
- 36 oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 5 oz whipping cream
Rolling and Assembly
- ripe mango, thinly sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2536 kJ / 606 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 68 mg
Alternatif tarifler
Strawberry Jam
1 Std. 5 Min
Crêpes
1h 15min
Oysters with Lime Granita
Değerlendirme yok
Chocolate and Caramel Millefeuille
3 Std. 50 Min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 Std. 45 Min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 Std. 10 Min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Buttercream Frosting
5min