Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto (pasta violada)
- 30 g di strutto
- 250 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 130 g di acqua
Ripieno
- 70 g di mandorle pelate, precedentemente tostate
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di miele
- 50 g di acqua
- 50 g di farina tipo 0
Terminare la preparazione
- codette colorate q.b. per guarnire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 28.9 g
- Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seadas
1h 5min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Diplomatica
3h 30min
Zuppa di aragosta
1h
Amaretti sardi
45min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Savoiardi morbidi
40min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Zeppole sarde
3h
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Papassini sardi
8 godz. 45 min