Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto (pasta violada)
- 30 g di strutto
- 250 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- 130 g di acqua
Ripieno
- 70 g di mandorle pelate, precedentemente tostate
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di miele
- 50 g di acqua
- 50 g di farina tipo 0
Terminare la preparazione
- codette colorate q.b. per guarnire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 28.9 g
- Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torrone morbido
6 Std. 25 Min
Pardulas
8 godz. 40 min
Zeppole sarde
3h
Galette des rois con frutta candita
18 godz.
Papassini sardi
8ωρ. 45 λεπτ.
Pabassinas di Mongongiori
1ωρ. 30 λεπτ.
Baci di dama calabresi
1hod.
Chiacchiere
1ωρ. 35 λεπτ.
Panada sarda
2h 55 min
Seadas
1h 5 min
Amaretti sardi
45min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min