Cihazlar ve Aksesuarlar
Surdeigssupppe (hvit borscht)
Hazırlık 20 dk
Toplam 96sa 30 dk
4 porsjoner
Malzemeler
Surdeigsbase
-
fullkornsmel150 g
-
vann, varmt1000 g
-
grovt rugbrød (ca. 2-3 skiver), delt i fire45 g
-
hvitløksfedd delt i skiver1
Suppe
-
steinsopp, tørket eller tørket shiitakesopp, delt i tre8 skiver
-
vann1100 g
-
egg4
-
løk, gul delt i to70 g
-
hvitløksfedd2
-
olivenolje20 g
-
bacon eller flesk, delt i terninger (1 cm)100 - 150 g
-
chorizo eller polsk pølse, delt i skiver (0.5 cm)100 g
-
potet skrelt og delt i terninger (1 cm)200 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)2 ss
-
laurbærblader, tørkede2
-
allehåndebær eller ¼ ts malt allehånde3
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
merian, tørket2 ts
-
pepperrot, fersk (isteğe bağlı) revet1 ts
-
rømme, alle typer50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
2735.7 mg
Protein
22 g
Kalori
2294 kJ /
546 kcal
Yağ
31 g
Lif
7.8 g
Doymuş Yağ
11.5 g
Karbonhidrat
41 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Polsk mat: Middag og tilbehør
8 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rensende thaisuppe
25 dk
Kremet aspargessuppe
Değerlendirme yok
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Değerlendirme yok
Misosuppe
Değerlendirme yok
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Değerlendirme yok
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Değerlendirme yok
Kremet ertesuppe
40 dk
Kikertsuppe (Revithia)
Değerlendirme yok
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Değerlendirme yok
Kremet fiskesuppe
45 dk
Betasuppe
30 dk
Fattigmann "aspargessuppe"
50 dk