Cihazlar ve Aksesuarlar
Ovnsbakt paté
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
25 porsjoner
Malzemeler
-
vann1000 g
-
allehåndebær eller ½ ts malt allehånde4
-
laurbærblader, tørkede2
-
okseskank, i skiver, uten bein delt i terninger (3-4 cm)200 g
-
kyllinglår, uten skinn, uten bein delt i terninger (3-4 cm)200 g
-
svinemage, uten bein, uten skinn svor fjernet og delt i terninger (3-4 cm)400 g
-
rotgrønnsaker og grønnsaker, blandet (feks. gulrøtter, pastinakk, løk), delt i biter (3-4 cm)200 g
-
steinsopp, tørket delt i skiver10 g
-
kyllinglever200 g
-
rundstykke (ca.60 g)1
-
havsalt2 ½ ts
-
muskatnøtt, malt¼ ts
-
malt svart pepper1 ts
-
merian, tørket1 ts
-
ingefær, malt¼ ts
-
egg3
-
smør delt i tynne skiver, pluss 1-2 ts ekstra til smøring60 g
-
brødsmuler, tørket til formen50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
307.2 mg
Protein
9.7 g
Kalori
501 kJ /
119 kcal
Yağ
7.5 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Polsk mat: Middag og tilbehør
8 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Persillepesto med stekt rød pepper
Değerlendirme yok
Bønnedip med soltørket tomat
Değerlendirme yok
Kremet saus med sopp og hvitvin
Değerlendirme yok
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1sa 35 dk
Fiskerogndip (Taramasalata)
Değerlendirme yok
Kewpie-majones
Değerlendirme yok
Obatzter (ostepålegg)
Değerlendirme yok
Svart tahini- og rødbethummus
Değerlendirme yok
BBQ-saus
Değerlendirme yok
Enkel urtesaus
Değerlendirme yok
Glutenfri brødsaus
Değerlendirme yok
Enkel kalkunsaus
Değerlendirme yok