Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di peperoni verdi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di pomodori verdi a pezzi
- 300 g di cipolle a pezzi
- 500 g di aceto bianco
- 100 g di sale
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 314 kJ / 75 kcal
- Protein
- 0.35 g
- Karbonhidrat
- 1.9 g
- Yağ
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Conserva di melanzane
1h 30min
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
1h
Confettura estiva
55 min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min
Composta di pomodori e capperi
1h
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min