Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetti di merluzzo a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 87.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 14.9 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Guazzetto di fasolari e fave
1ωρ. 50 λεπτ.
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20 Min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1ωρ. 50 λεπτ.
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Insalata di mare
1h 30min
Risotto al nero di calamari
40min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Risotto al nero di seppia
35 min