Cihazlar ve Aksesuarlar
Paier med kylling og purre
Hazırlık 40 dk
Toplam 3sa 20 dk
6 porsjoner
Malzemeler
Paifyll
-
vann800 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)1 ss
-
purreløk ; grønn del delt i biter; hvit del delt i skiver (1 cm) og satt til side500 g
-
gulrot delt i biter1
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
-
svart pepperkorn½ ts
-
laurbærblad, tørket1
-
kyllinglår, uten skinn, uten bein700 g
-
smør, saltet60 g
-
timian, fersk kun blader2 kvister
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
kremfløte, 35 % fett200 g
-
maisstivelse30 g
Deig
-
cheddarost (moden)50 g
-
glutenfri melblanding (se tips)400 g
-
smør, usaltet200 g
-
xanthan gum1 ts
-
salt1 ts
-
egg1
-
grov sennep (glutenfri)40 g
-
vann3 ss
-
pilerotmel til dryssing
-
eggeplomme1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
1330.7 mg
Protein
32.5 g
Kalori
3933.5 kJ /
936.5 kcal
Yağ
60.3 g
Lif
7.4 g
Doymuş Yağ
35.4 g
Karbonhidrat
62.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Glutenfri mat
94 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kung Pao kylling
Değerlendirme yok
Tradisjonell østerriksk gulasj
Değerlendirme yok
Pulled pork burger
Değerlendirme yok
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Değerlendirme yok
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Değerlendirme yok
Pastasaus av skinke og purre
Değerlendirme yok
Biff i stout
Değerlendirme yok
Kroningskylling
Değerlendirme yok
Tandoori kyllingwraps
Değerlendirme yok
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Değerlendirme yok
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Değerlendirme yok
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Değerlendirme yok