Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2339 kJ / 559 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 372 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 Min
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Sous-Vide Osso Buco
12 Std. 40 Min
Slow Cooked Oxtail
8 Std. 20 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Fish and Herb Parcel
35 Min