Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2339 kJ / 559 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 372 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2j 20 menit
Liquid beef stock
3 godz. 20 min
Hash Brown Potato Cake
Değerlendirme yok
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 dk
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2j 20 menit
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Homemade Chicken Stock
50min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.