Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2339 kJ / 559 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 372 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Italian butter
10min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Miso Aubergine
40 menit
Gluten-free Bread Sauce
35min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Sage and black garlic butter
10min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Beef cheek Bourguignon
5h 25min