Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di latte
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino
- 2 tuorli
- 200 g di Gorgonzola, a pezzi
- 50 g di acqua
- 30 g di miele tipo castagno, acacia, corbezzolo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1927.6 kJ / 460.7 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 2.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Pizzoccheri bianchi
55 min
Gnocchi di polenta
25 Min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1h 30min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1h 10min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min