Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di latte
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino
- 2 tuorli
- 200 g di Gorgonzola, a pezzi
- 50 g di acqua
- 30 g di miele tipo castagno, acacia, corbezzolo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1927.6 kJ / 460.7 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 2.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Polenta in fiur
1h
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Gnocchi bicolore
2 godz.
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Gnocchi verdi alla romana
1sa 20 dk
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 godz. 40 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 godz.
Strangolapreti alla trentina
4u.
Canederli al formaggio
1h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min