Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 300 g Kräuterseitlinge, in Stücken (2 cm)
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 150 g Ricotta
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¾ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 Ei
- 2 EL Milch (20 g)
- 10 Filoteigblätter
- Sesam zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Empanada
1 Std.
Polenta-Pie
1 Std. 50 Min
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1 Std.
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1h 30min
Käse-Speck-Tortilla
50min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Pikante Erdäpfelbuchteln
1 Std. 50 Min
Rhabarber- Golatschen mit Ziegenkäse
2 Std.
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 Min
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Culurgiones - Sardische Ravioli
2 Std.
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1sa 15 dk