Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de mascarpone, très froid
- 350 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, myrtilles, mûres...)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 996 kJ / 235 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Choux chantilly et fruits rouges
2sa
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Minipavlovas
3h 45min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30 min
Choux craquelins au gianduja
17 godz.
Pavlova à l'ananas
3 godz. 30 min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Pavlova en verrine
14sa 30 dk
Petite pavlova à la rhubarbe
3 godz. 20 min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 Std.
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Pavlova végétalienne
3sa