Sous-vide Svinekødskæber i rødvin

Sous-vide Svinekødskæber i rødvin

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa 45 dk
4 portioner

Malzemeler

  • olivenolie
    20 g
  • rødløg skåret i både
    200 g
  • gulerod skiver (5 mm)
    150 g
  • selleristilk skiver (5 mm)
    70 g
  • rødvin
    80 g
  • havsalt
    1 tsk
  • svinekæber (ca. 150 g hver)
    4
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • rosmarin, frisk
    2 tsk
  • vand (ca.), sikre at poserne er helt dækket af vand (se tip)
    1300 g
  • citronsaft (se tip)
    30 g
    1 tsk ascorbinsyre, (se tip)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 89 mg
Protein 33 g
Kalori 2505 kJ / 598 kcal
Yağ 48 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 19 g
Karbonhidrat 5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster