Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lachsterrine
- 2 Bund Dill (40 g)
- 500 g Lachsfilet, TK, in Stücken
- 2 Forellenfilets, frisch, ohne Haut, geräuchert
- 2 Eier
- 200 g Frischkäse
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Sahne
- 100 g Shrimps, roh, geschält
Gepfefferte Crème fraîche und Fertigstellung
- 120 g Quark (20 %)
- 200 g Crème fraîche
- 1 EL Grüner Pfeffer, eingelegt, abgespült
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Edelfischragout
35min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Filet Wellington mit Maronen
1h
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Ziegenkäsetarte
1 Std. 25 Min
Birnen-Walnuss-Terrine
5ωρ. 20 λεπτ.
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20 min
Zabaglione
15 min