Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lachsterrine
- 2 Bund Dill (40 g)
- 500 g Lachsfilet, TK, in Stücken
- 2 Forellenfilets, frisch, ohne Haut, geräuchert
- 2 Eier
- 200 g Frischkäse
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Sahne
- 100 g Shrimps, roh, geschält
Gepfefferte Crème fraîche und Fertigstellung
- 120 g Quark (20 %)
- 200 g Crème fraîche
- 1 EL Grüner Pfeffer, eingelegt, abgespült
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Apfel-Calvados-Sorbet
5 godz. 30 min
Zabaglione
15min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Quiche Lorraine
50min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Edelfischragout
35min
Forellenmousse
5min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min