Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g água
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 550 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- Flocos de aveia integrais grossos q.b. p/ guarnecer
- Folhas de alecrim q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 2859.8 kJ / 683.5 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 129.5 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 399.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de espelta e trigo sarraceno
1u. 55min
Pão de forma integral
2h
Pãezinhos de cereais
2h
Carcaças
1j 50 menit
Pão norueguês
55min
Broa de milho
2h 20 min
Pão de forma sem côdea
2h
Pão de centeio e noz
1h 25min
Cacetinhos de centeio
1hod. 30min
Pão rápido com manteiga de caju
55min
Pão de centeio e aveia
1hod. 30min
Pão saloio
1h 25min