Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
-
25
g di lievito di birra fresco
veya 2 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
10
g di zucchero
veya 10 g di malto di orzo - 200 g di acqua
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaio di sale
Farcitura
- 45 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di cipolle bianche pulite a fette
veya 200 g di cipolle rosse pulite a fette - 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 80.7 g
- Yağ
- 17.5 g
Alternatif tarifler
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Focaccia di patate
2u. 50min
Focaccia al profumo di timo
1hod. 55min
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pizzette marinare
1 Std. 35 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Focaccia primavera
3 Std.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 godz.