Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
-
25
g di lievito di birra fresco
veya 2 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
10
g di zucchero
veya 10 g di malto di orzo - 200 g di acqua
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaio di sale
Farcitura
- 45 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di cipolle bianche pulite a fette
veya 200 g di cipolle rosse pulite a fette - 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 80.7 g
- Yağ
- 17.5 g
Alternatif tarifler
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pizzette al formaggio di capra
1h 35 min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Focaccia al profumo di timo
1u. 55min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia con le cipolle TM6
3 godz. 30 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min