Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 300 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 420 g di farina di forza (manitoba)
- 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 - 3 pizzichi di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini al latte
4h 50min
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Focaccia alle olive
2hod.
Gnocco emiliano
4h 50min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Panini all'olio
3h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pizzette marinare
1 godz. 35 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Tigelle
3h 50min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min