Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito in polvere (8 g) - 400 g di farina di kamut
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 2 spicchi di aglio
- 5 - 6 acciughe sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di pomodori perino tipo San Marzano, senza semi, a pezzi
veya 200 g di pomodori pelati in scatola - 1 cucchiaino raso di sale
- 1 cucchiaino di origano secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Piadina al miele
1 godz. 10 min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Pizzette al formaggio di capra
1 godz. 35 min
Gnocco emiliano
4h 50min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Panini da picnic ai tre gusti
1hod. 30min
Focaccine con scarola
50 Min
Hot dog
4h 55min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min