Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano fresco o secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1035 kJ / 247.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 39.6 g
- Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza alle verdure
2 Std. 5 Min
Pizza bianca alla ligure
1 Std. 45 Min
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Pizzette marinare
1h 35 min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35 min
Focaccia al profumo di timo
1u. 55min
Pizza ai quattro formaggi
1u. 40min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza alla romana
1u. 40min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min