Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano fresco o secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1035 kJ / 247.4 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 39.6 g
- Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza frescolina
1 godz. 40 min
Pizza quattro stagioni
1hod. 30min
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Pizza alla romana
1 godz. 40 min
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4hod. 30min
Pizza ai quattro formaggi
1 godz. 40 min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza margherita (per 1 persona)
1hod. 30min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min
Pizza alle tre farine
1h 55min