Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella tipo treccia
- 6 filetti di acciuga sott'olio
- 250 g di pomodori pelati sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 4 di carciofi sott'olio, sgocciolati
- 50 g di funghi sott'olio (o 4 funghi porcini)
- 50 g di olive taggiasche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3435 kJ / 821 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Karbonhidrat
- 105.2 g
- Yağ
- 33.1 g
- Lif
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza alle verdure
2 Std. 5 Min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Pizza bianca alla rucola
1 Std. 35 Min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Focaccia primavera
3 Std.
Pizza Margherita e basilico
2h 10 min.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min