Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 50 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
180
g di latticello
veya 180 g di latte scremato - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
-
50
g di caciocavallo a pezzi (3 cm)
veya 50 g di Fontina a pezzi (3 cm) - 80 g di mozzarella sgocciolata in quarti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 80.1 g
- Yağ
- 17.8 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza frescolina
1h 40min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza alle zucchine
1hod. 45min
Pizza alle verdure
2h 5min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Pizza prosciutto e funghi
1hod. 45min
Pizza bianca alla ligure
1hod. 45min
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Pizza diavola
1hod. 45min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min