Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Teriyaki Zalm
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porties
Malzemeler
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
95 mg
Protein
33 g
Kalori
1650 kJ /
394 kcal
Yağ
26 g
Lif
1.2 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Zeevruchtennat met champagne
Değerlendirme yok
Virgin chai vanille cocktail
45 dk
Vegetarische pizza
Değerlendirme yok
Paashaas apero-hapjes
Değerlendirme yok
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2sa 10 dk
Karamelpoeder
1sa
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2sa 20 dk
400-500 g ui karameliseren
50 dk
Nougatine
1sa 30 dk
Zalm in korst met citroen risotto
45 dk
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 dk
Hainanese kiprijst
1sa 20 dk