Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- óleo de girassol, q. b. para untar
- 450 g farinha de trigo, mais q. b. para enfarinhar
- 100 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 120 g leite
- 60 g manteiga
- 20 g açúcar
-
25
g fermento biológico fresco
veya 1 c. sopa fermento biológico seco - 3 ovos
- 3 gemas de ovos
- 1 c. chá de sal marinho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 136 mg
Alternatif tarifler
Pão enrolado com calabresa e erva doce
2 godz. 15 min
Farofa de castanhas portuguesas
35 min
Salpicão de frango
40min
Curau de milho verde
30 min
Pastel de carne
3h 15min
Kibe assado
1h 20min
Pão de batata recheado
1h 25min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Sorvete de coco
4 Std. 20 Min
Mini pão de queijo com calabresa
2h
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1h 25min
Brigadeiros
1 godz. 30 min