Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g óleo de girassol, mais q. b. para untar
- 170 g farinha de trigo, mais q. b. para enfarinhar
- 100 g goiabada, cortada em cubos pequenos
- 4 ovos em temperatura ambiente, separar gemas e claras
- 1 pitada de sal marinho
- 250 g açúcar
- 180 g iogurte natural
- 150 g farinha de milho fina (fubá)
- 1 c. sopa fermento químico em pó
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 1287 kJ / 308 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 104 mg
Alternatif tarifler
Broinha de milho
40min
Sequilhos
1 godz.
Curau de milho verde
30 min
Bolo nega maluca
1 Std. 5 Min
Bolo de mandioca com coco
1h 15min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1h 20min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 godz. 45 min
Pastel de carne
3h 15min
Pão de batata recheado
1h 25min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Requeijão Cremoso
1 godz. 30 min
Bolo de milho cremoso
45 min