Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g shallots, cut in halves
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 200 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 192 g
- Lif
- 0.9 g
Alternatif tarifler
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Béchamel sauce
15min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15min
Orange curry dressing
10min
Hollandaise sauce
15min
Hollandaise sauce
15min
Béarnaise Sauce
15min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Béarnaise sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min