Cihazlar ve Aksesuarlar
Potato and vegetable purée
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (isteğe bağlı)1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
9 g
Kalori
1099 kJ /
263 kcal
Yağ
10 g
Lif
4.9 g
Karbonhidrat
33 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
174 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ratatouille
40 dk
Rice pudding
1sa
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1sa 20 dk
Pizza dough
1sa
Plain yoghurt
14sa
Fruit Ice Cream
5 dk
Risotto with Parmesan cheese
30 dk
Chopped vegetable salad
10 dk
Steamed rice
25 dk
Frozen fruit sorbet
5 dk
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 dk
Apple cake
1sa