Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggenteig
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 2 TL Salz
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 220 g Wasser
- 10 g Weißweinessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 100 g Gouda, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2108 kJ / 503 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kefir-Zöpfe
7 Std. 30 Min
Ofen-Berliner
6 Std.
Antipasti-Calzoni
1 Std. 20 Min
Gefülltes Curry-Hähnchen-Brot
2h 45min
Berliner Ballen mit Vanillepudding
3h
Bienenstich
2h 40min
Langos mit Äpfeln und Zimt
1 Std. 30 Min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Vier-Käse-Pizza
1h 40min
Berliner
2h 45min
3-Käse-Focacce
1h 40min
Apfel-Pudding-Schnecken mit Streuseln
2 Std.