Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roggenteig
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 2 TL Salz
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 220 g Wasser
- 10 g Weißweinessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 100 g Gouda, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2108 kJ / 503 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza mit Fleischbällchen, Scamorza und Paprika
2sa 50 dk
Apfel-Striezel
2h 20min
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3h 50min
Blitz-Pizza
40min
3-Gänge-Pizza
1 godz. 25 min
Bier-Ähren
14sa
Champignonpizza
1 godz. 40 min
Berliner Ballen mit Vanillepudding
3 Std.
3-Käse-Focacce
1 godz. 40 min
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2h 30min
Schnelle Zwiebelfladen
1 godz. 20 min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 Std.