Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 250 g Perlgraupen
- 1 TL Öl
- ¾ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 944 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Bulgur, gekocht
35min
Buchweizen-Gemüse-Topf
40min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Hirse, gekocht
45min
Dinkelkörner, gekocht
8h 40 min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Ucha - Fischsuppe
50min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Wildreis, gekocht
25 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min