Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 70 g de azúcar
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje y baño de chocolate
- 1 huevo batido
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 140 g de agua
- 50 g de chocolate blanco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 4859 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 139.9 g
- Yağ
- 56.2 g
- Doymuş Yağ
- 31.4 g
- Lif
- 10.5 g
- Sodyum
- 461.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panecillos de patata
15h
Brazo helado de chocolate
7 Std.
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25j 20 menit
Miniconchas de almendra
40 min
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1 Std. 15 Min
Bizcocho al caramelo
3sa
Flores de carnaval
40 min
Baklava cheesecake
10hod. 30min
Cuernos de brioche
2j 30 menit
Torrijas con crema pastelera tostada
40 min
Tortas de Alcázar
40 min
Tarta de la abuela
4j 30 menit