Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hojaldre rápido
- 200 g de mantequilla congelada en trozos de 1-2 cm
- 200 g de harina de repostería
- 90 g de agua muy fría
- ½ cucharadita de sal
Glaseado<br><br>
- 230 g de azúcar glas
- 25 g de clara de huevo
- 10 g de zumo de limón
Montaje
- 2 cucharadas de granillo de almendra cruda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1704 kJ / 407 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 46.9 g
- Yağ
- 22.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 108.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bartolos
40min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2u.
Fardelejos (La Rioja)
30min
Tarta bombón de avellanas
7 godz.
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Carolinas
50min
Carbayones
1h 25min
Napolitanas de crema
4h 45min
Tejas de almendras
12h 40min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 godz. 10 min
Rosquillas
30min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5u.