Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 500 g de chabacanos, frescos, en mitades, sin semilla
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramo
- Kalori
- 193 kJ / 46 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Ajo picado (100 g)
15 Min
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1 godz. 5 min
Carne de ave picada (carne blanca, 500 g)
1 Std. 10 Min
Carne de cerdo picada (500 g)
1 Std. 10 Min
Mezcla de finas hierbas picadas
5 Min
Rollos de carne
1 Std. 10 Min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15 Min
Pastelitos de robalo
35min
Estofado holandés en Cocción lenta TM6
4h 30min
Carne de cordero picada (300 g)
Değerlendirme yok
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Değerlendirme yok