Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 500 g de chirivías, peladas y en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramo
- Kalori
- 264 kJ / 63 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
Değerlendirme yok
Poro al vapor (200-400 g) en cestillo
25min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30min