Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 410 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée (voir "Variante(s)")
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de farine à pain
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1043.8 kJ / 249.3 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 7.3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 400.7 mg
Alternatif tarifler
Focaccia aux olives
2 Std.
Pain aux noix
3 Std. 15 Min
Pain aux noisettes
3 Std. 15 Min
Pâte à pain maison
1 Std. 45 Min
Petits pains aux noix
4 Std. 30 Min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Petits pains aux figues
3 Std. 40 Min
Pain tressé aux olives
5 Std.
Tourte auvergnate au seigle
4 Std. 45 Min
Briochettes aux pralines
3h 50min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 Std. 40 Min
Pain aux différents fruits secs
2 godz. 55 min