Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de agua y la necesaria para hornear
- 120 g de masa madre (ver tip)
- 1 cdita de azúcar
- de aceite de oliva, para engrasar
- 300 g de harina de fuerza y un poco más para trabajar
- 200 g de harina de espelta
- 1 ½ cdita de sal
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 receta completa
- Kalori
- 7495 kJ / 1790 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 359 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 18.6 g
- Sodyum
- 2345 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Masa madre de trigo
96h
Pan artesanal TM6
5h
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Pan naan con hummus (Hestan Cue™)
1h 40min
Chapata con masa madre
17óra
Baguette
3h 45min
Dacquoise
1 Std.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15u. 20min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min