Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 250 - 280 g de agua (ver tip)
-
15
g de levadura fresca, desmoronada
veya 7 g de levadura seca instantánea, desmoronada -
30
g de miel de abeja
veya 30 g de azúcar morena - 250 g de harina de trigo integral
- 250 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal fina
- 20 g de avellanas
- 20 g de nuez de castilla, en mitades
- 80 g de fruta deshidratada, mezclada (p.ej. arándanos, higos, chabacanos, manzanas, etc), en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 40 mg
Alternatif tarifler
Panqué de zanahoria
1 Std.
Pan de caja con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Pastel de calabaza
1 Std. 25 Min
Rosca de reyes
3 Std.
Strudel de manzana
1 Std. 45 Min
Scones de especias
30 Min
Pan de canela
3 Std.
Galletas especiadas
1 Std. 10 Min
Dulce de camote
1 Std. 15 Min
Ate de membrillo
1 Std. 45 Min
Pay de calabaza
4 Std.
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.