Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Creme
- 350 g di zucchero (vedere consigli)
- 80 g di farina tipo 00
- 1000 g di latte intero
- 180 g di tuorli (circa 10)
-
70
g di limoncello
veya 50 g di panna (35% di grassi) - 30 g di cacao amaro in polvere
- 1000 g di acqua
Savoiardi
- 180 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 6 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 100 g di farina tipo 00 setacciata
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 250 g di Alchermes rosso
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2436.5 kJ / 630.8 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 94.2 g
- Yağ
- 25.9 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 119.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostini con crema di milza
1sa
Castagnole (Cecamarini)
1 godz. 5 min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Millefoglie
5h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 godz.
Zuppa inglese ciocco-caffè
50 dk
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15 min
Crème brûlée portoghese
30min
Crème caramel (TM6)
4 godz.
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min
Crema catalana
40 dk