Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Creme
- 350 g di zucchero (vedere consigli)
- 80 g di farina tipo 00
- 1000 g di latte intero
-
70
g di limoncello (isteğe bağlı)
veya 50 g di panna (35% di grassi) (isteğe bağlı) - 180 g di tuorli (circa 10)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 1000 g di acqua
Savoiardi
- 180 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 6 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 100 g di farina tipo 00 setacciata
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 250 g di Alchermes rosso
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2436.5 kJ / 630.8 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 94.2 g
- Yağ
- 25.9 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 119.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema catalana
40 Min
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Budini di riso con crema pasticcera alla zucca
2 Std.
Tortelloni alle cime di rapa
4 godz. 30 min
Crème brûlée portoghese
30 Min
Zuppa inglese in verrina
2h 25min
Torta di riso carrarina
3 Std. 10 Min
Crema fritta alla veneziana
1 Std. 30 Min
Passatelli
45 Min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min
Zuppa imperiale
1 Std.
Ciambella romagnola
1 Std.