Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 70 g di brandy
- cioccolato fondente, in scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1570.3 kJ / 375.3 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 22.3 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 13.1 g
- Sodyum
- 199.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1sa
Le fraisier
7h 30min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Marmellata di mele e patate
25min
Bitter al melone e basilico
10min
Orsetti di riso
1sa 30 dk
Pasta sfoglia al cacao
1 Std. 40 Min
Salsa all'arancia
25min
Crema ai frutti rossi
20min
Gelato cocco-caramello con crêpes (senza lattosio)
8h 20min
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Margarita
10min