Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema ai lamponi
-
250
g di lamponi freschi
veya 250 g di lamponi surgelati, scongelati - 400 g di latte
- 120 g di zucchero
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 uovo, medio (circa 60 g)
- 2 tuorli
- 50 g di amido di mais (maizena)
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 15 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova, medie (circa 60 g)
Terminare la preparazione
- 200 g di zucchero
- 2 albumi
- lamponi freschi, per decorare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 281.2 kJ / 67.2 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 2.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 11.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3h 30 min.
Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Freakshake gusto macarons
2 Std. 40 Min
Éclair all'arancia
7ωρ.
Pasta sablé al cacao
1 godz. 10 min
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 godz. 10 min
Panna cotta latte e cereali
6h 50min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2ωρ. 20 λεπτ.
Pain au chocolat
5 Std.