Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 300 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 350 g cogumelos frescos laminados
- 1 c. sopa de salsa picada
- ½ c. chá de sal
- 200 g molho de tomate
- 300 g atum em lata escorrido
- 250 g salmão fumado
- 200 g crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 553 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa com chouriço e feta
35min
Piza Margarita
1 godz. 45 min
Bijoux de amendoim e cereais
3h 40min
Pães de raiz recheados
Değerlendirme yok
Pães de centeio
2 Std. 10 Min
Piza bolonhesa
1 godz. 45 min
Empada de Páscoa
5h 20min
Massa com bacon, ervilhas e manjericão
40min
Piza afrodisíaca
1h
Piza na grelha
1h 25min
Gelado de amora
5 Min
Crepes com molho de laranja
25min