Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mini-Strudel
-
50
g Sultaninen
veya 50 g Rosinen - 50 g Federweißer
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Quark, 40% Fett
- 50 g Mandeln, gehackt
- 1 Ei
- 25 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Zucker
- 20 g Speisestärke
- 2 Birnen, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1 Pck. Strudelteigblätter, aus dem Kühlregal (z. B. von Tante Fanny)
Federweißer-Schaum
- 120 g Zucker
- 30 g Mandellikör (z. B. Amaretto)
- 90 g Federweißer (siehe Tipp)
- 4 Eigelb
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Tiramisu-Rolle
4 Std.
Bananen-Karamell-Pie
2 Std. 30 Min
Russische Nussecken
3h
Champagner-Trüffel-Torte
14 godz.
Birnen-Mürbeteig-Strudel
3 Std. 15 Min
Zimt-Biskuit-Rolle
45min
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2 godz.
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Pudding
15 min
Nussecken de luxe
1h 45 min
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1h 30min