Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mini-Strudel
-
50
g Sultaninen
veya 50 g Rosinen - 50 g Federweißer
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Quark, 40% Fett
- 50 g Mandeln, gehackt
- 1 Ei
- 25 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Zucker
- 20 g Speisestärke
- 2 Birnen, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1 Pck. Strudelteigblätter, aus dem Kühlregal (z. B. von Tante Fanny)
Federweißer-Schaum
- 120 g Zucker
- 30 g Mandellikör (z. B. Amaretto)
- 90 g Federweißer (siehe Tipp)
- 4 Eigelb
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bratäpfel mit Marzipan-Nussfülle und Vanillesauce
45 min
Himbeer-Baiser-Rolle
1 godz.
Birnen-Mürbeteig-Strudel
3h 15min
Spinat-Grieß-Serviettenknödel
1 godz. 10 min
Limoncello-Eisbomben auf Pistazienkeksen
8h 45min
Festlicher Gewürzkuchen
96 godz.
Vanille-Karamell-Halbkugeln
6sa 30 dk
Brandteig-Küchlein mit Früchten
1 Std. 15 Min
Kokoskuppeln
2h 50min
Milchreiscreme mit Zabaione und Himbeerpüree
30 min
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1h 30min
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2hod.