Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g di farina di semola di grano duro
- 1400 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 30 g di succo di limone
Focaccia
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 5 g di malto di orzo
- 485 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- sale grosso, a piacere
- 2 rametti di rosmarino fresco, glil aghi lavato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1110 kJ / 265.3 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 42.1 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 484.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5 Std. 40 Min
Focaccine di segale ai semi
3 Std. 30 Min
Focaccine con pomodorini
3u. 40min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 godz. 30 min
Pizza vegetariana arcobaleno
2h
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Pizza romana bianca
6h 30min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccia primavera
3h
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 godz.