Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 50 g de tomate
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 cucharaditas de tomate concentrado
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1335 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puré de patata
50 Min
Ternera asada especiada con puré de patata, tomates secos y salsa de vino tinto (MEATER)
10u.
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8 godz. 45 min
Salsa bearnesa (Espesar)
20min
Sofrito de cebolla y ajo
10 min
Pisco güenazo
10 min
Mojo verde
10 min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 Std. 5 Min
Sofrito de verduras
15 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Bechamel
15 min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 Min